Ingredienser:
Aubergine
Paprika och/eller padrones
Röd/gul lök
Amandine potatis
Kycklingfilé
Kryddblandning
Lime
Olivolja
Grekisk yoghurt
Mynta
Vitlök
Aubergine
Paprika och/eller padrones
Röd/gul lök
Amandine potatis
Kycklingfilé
Kryddblandning
Lime
Olivolja
Grekisk yoghurt
Mynta
Vitlök
- Sätt ugnen på 250 ° (varmluft).
- Blanda yoghurt med riven vitlök och hackad mynta. Krydda med salt.
- Halvera grönsaker och potatis, lägg dem i en skål tillsammans med kyckling och en rejäl dos olivolja. Smaksätt med önskad kryddblandning, salt och saften av en lime.
- Lägg ut allt på en OneTray och grilla i ugnen under cirka 10 minuter.
- Ta ut ur ugnen och låt vila någon minut.
- Servera de grillade grönsakerna, potatisen och kycklingen tillsammans med den friska myntasåsen. Ät och njut!