Recept

Omelette for One

Snabb omelett

Att laga den perfekta omeletten kan vara lite knepigt - det tenderar att bli torrt och kan gå sönder vid vikning. Vi delar med oss av vårt bästa recept för att...

Snabb omelett

Att laga den perfekta omeletten kan vara lite knepigt - det tenderar att bli torrt och kan gå sönder vid vikning. Vi delar med oss av vårt bästa recept för att...

Oven baked omelette of your choice

Klassisk ugnsbakad omelett

I det här receptet använder vi oss av OneServe. Vi steker våra grönsaker på spishällen och övergår sömlöst till att baka/steka vår omelett i ugnen, allt med samma OneServe. Du...

Klassisk ugnsbakad omelett

I det här receptet använder vi oss av OneServe. Vi steker våra grönsaker på spishällen och övergår sömlöst till att baka/steka vår omelett i ugnen, allt med samma OneServe. Du...

Swedish Potato Pancake (råraka) with Vendace Roe, Smetana, Dill, and Red Onion

Råraka i ugn - med löjrom och smetana

Sätt ugnen på 210 grader varmluft.  Skala och grovriv potatisen.  Blötlägg i kallt vatten i ca 30 minuter och låt sedan rinna av ordentligt i ett durkslag. Pressa gärna ut...

Råraka i ugn - med löjrom och smetana

Sätt ugnen på 210 grader varmluft.  Skala och grovriv potatisen.  Blötlägg i kallt vatten i ca 30 minuter och låt sedan rinna av ordentligt i ett durkslag. Pressa gärna ut...

Spaghetti alle Vongole

Spaghetti alle Vongole

Den milda sältan från musslorna möter en kryddig twist av röd chili och vitlök i vårt läckra recept på Spaghetti alle Vongole! I detta mycket enkla, men smakrika recept använder...

Spaghetti alle Vongole

Den milda sältan från musslorna möter en kryddig twist av röd chili och vitlök i vårt läckra recept på Spaghetti alle Vongole! I detta mycket enkla, men smakrika recept använder...

Pinza with chanterelle mushrooms

Pinza med kantareller

Detta är en härlig variant av Pinza, en traditionell italiensk tunnbrödspizza, med rödlökar, delikata kantareller och den fräscha smaken av dill. Buon appetito!

Pinza med kantareller

Detta är en härlig variant av Pinza, en traditionell italiensk tunnbrödspizza, med rödlökar, delikata kantareller och den fräscha smaken av dill. Buon appetito!