ONEPan

Vi arbetar för att göra våra produkter cirkulära och mer klimatvänliga. Vi strävar efter att omvandla avfall till nya resurser. Och vi är övertygade om att en cirkulär affärsmodell är vägen framåt. 

En vision om högkvalitativa köksredskap tillsammans med ett tydligt engagemang för hållbarhetsfrågor och återbruk blev starten på ONEPan AB som till hösten 2020 presenterade en stekpanna som ingår i ett cirkulärt retursystem. Vi använder oss av återbruk, ”upcycling” och återanvändning för att minska vårt klimatavtryck. Det är meningslöst att så mycket material kastas och hamnar i soporna.

Vi ska vara nyfikna och kreativa, samt arbeta noggrant med återvinning och återbruk av material och produkter som normalt sett slängs. 

Tareq Taylor

Tareq Taylor är en av Sveriges mest framstående och eftertraktade kockar.

Tareq har haft ett av Malmös mest kända kafeér – Slottsträdgårdens kafé och innan dess Trappa ner. Idag driver han sin egen restaurang Kockeriet i Malmö. Tareq har engagerat sig i en fråga som står honom nära hjärtat, att få till bättre mat för människor genom Maten é klar. I köket i Lund lagas det färdigrätter som ska ge en högre måltidsupplevelse med mat lagad från grunden på 100% naturliga råvaror. 

Tareq Taylor är en av Sveriges mest framstående kockar. Han har setts i uppskattade tv-program som Tareq Taylor´s Nordic Cookery och vann år 2021 två priser på Kristallen galan, bland annat för årets TV-personlighet. Tareq vann Kockarnas Kamp 2017 och fick samma år utmärkelsen Bästa Malmöambassadör. Tareq Taylor har skrivit många kokböcker och håller uppskattade föreläsningar.

Tareq har ett brinnande intresse för matlagning, ekologi och odling. Med sin kunskap, humor och karisma har han nått in i människors hjärtan och tänt nytt liv i matlagningens konst.  

English